InnoCation; innovatievakantie

Heisessie 2.0. 1 week. 1 team. Keihard resultaat én plezier.

Heisessie? Leuk. Ook nuttig?

Kennen jullie dat? Het gevoel na een zoveelste “heisessie”? Het was best leuk, maar wat hebben we nu eigenlijk bereikt? En hoe gaan nu verder? Hadden we niet iets langer tijd met elkaar moeten hebben? Kunnen we niet samen op een InnoCation; een innovatievakantie of zo?

Vooral de vraag, meer tijd samen met elkaar nemen, vraagt om lef! Het lef om echt tijd met elkaar te besteden aan belangrijke onderwerpen. Argumenten als “we kunnen niet met het team een week uit de operatie” horen wij veel. Maar als jullie eenmaal ervaren hebben hoe het is om echt gefocust, tijdens een InnoCation; een innovatievakantie, een week lang te werken aan een onderwerp, dan… 

Innovatie tijdens een heisessie?

Adhoc een paar uur of dagdelen met elkaar werken aan relevante onderwerpen is heel inefficiënt. Een groot deel van de tijd gaat verloren aan “op de zelfde pagina komen”. Doorlooptijden zijn lang. Echter in een week kan je tot geweldige resultaten komen! Maar dit vraagt wel om “strakke” regie en een duidelijk proces!

De InnoCation – een innovatievakantie- is bedacht en uitgevoerd door UOVODORO, een exclusieve partner van TWNQL. De InnoCation is een variant op de aloude heisessie, maar dan met veel extra beleving en zeer concrete tastbare resultaten.

Het is altijd een combinatie van leren, maar ook vooral doen, in een week echte tastbare resultaten neerzetten met jouw team. Daarnaast is er veel aandacht voor teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en dat in een zeer inspirerende setting. In Italië, samen 24/7 aan de slag met jullie vraagstuk en team!

Innovatievakantie = InnoCation

Naast veel en hard werken is er ook tijd voor gezamenlijke inspirerende, in- en ontspannende activiteiten. Vandaar de term “InnoCation”, de combinatie van Innovation en Vacation. 

Deze innovatievakantie van TWNQL’s partner UOVODORO leidt dus naar concrete, tastbare resultaten. De InnoCation kan verschillende vertrekpunten en daarmee uitkomsten hebben. Dit kan variëren van professionele begeleiding bij creatieve denk- en ideegeneratie, innovatie project begeleiding tot een meerjarig (innovatie) strategie in een week. Op basis van jullie onderwerp of vraagstuk stellen we het programma en het team met experts samen. Die gaan zorgen voor de “strakke” regie en het proces dat leidt tot resultaat.

Voorbeelden invullingen van jullie InnoCation:

  • Van “probleem naar ideeën/oplossingsrichtingen
  • We hebben “ideeën, hoe komen we naar een concept”
  • Van “concept naar tastbare oplossing”.
  • Hoe kunnen we van “gewoon samenwerken naar een hecht team” gaan?
  • Bedenken hoe we “van adhoc naar een innovatie eco-systeem” kunnen gaan.
  • Het maken van een “meerjaren (innovatie) strategie in een week”.

Buiten de reis naar Italië, regelen wij alles, echt alles. Jullie verblijven bij B&B Valcrosa.

Ga jij de uitdaging aan? Op InnoCation!

Neem NU contact op!

Meer informatie over Innovatiekracht en Zakelijke Creativiteit?

Succesvol Brainstormen? Check de tips en doe de test.