Lateraal Denken training

Vergroot creatieve denkkracht in je organisatie

Met eigen mensen brainstorms faciliteren

Wil je in je organisatie alleen nog maar effectieve en resultaatgerichte brainstorms, denktanks of ideegeneratiesessies organiseren? Wil je dit het liefste met eigen mensen doen, mensen die het zelf kunnen faciliteren? Dat kan. Ik leid de facilitators op. Ik ben een gecertificeerd lateraal denk trainer volgens de methode van De Bono. Dit betekent dat ik gebruik kan maken van alle officiële De Bono materialen.

De Bono

De Bono wordt beschouwd als een van de leidende autoriteiten op het gebied van creatief denken en innovatie. Hij is de bedenker en ontwikkelaar van onder andere de ‘Six Thinking Hats’ methode en de formele tools van Lateraal denken. Zijn methoden zijn aantrekkelijk omdat ze makkelijk te begrijpen, toe te passen en resultaatgericht zijn. Voor iedereen; elke laag in een organisatie.

Lateraal Denken

Creativiteit is geen luxe meer maar een noodzaak. Creatief denken is een vaardigheid die iedereen kan leren en ontwikkelen. De De Bono-methode Lateraal Denken vergroot je denkkracht en leidt tot hogere productiviteit en groei. De training leert je nieuwe concepten en ideeën te bedenken op momenten dat jij dat wilt, in plaats van te hopen dat je een goed idee te binnen schiet. Lateraal Denken rust je uit met praktische tools om je denken uit te dagen. Het is een gestructureerde aanpak die wereldwijd werkt.

Deze training is voor directies, managers, professionals, facilitators en adviseurs die de organisatie op een hoger innovatieniveau willen brengen. Om de vaardigheden goed te borgen, is het verstandig om meerdere medewerkers tegelijk aan de training te laten deelnemen.

Je kunt je voor een Lateraal Denken-training inschrijven, maar de training is ook uitermate geschikt als in-company training. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Inschrijven Lateraal Denken training

Ik ben hard bezig met het plannen van de volgende training. Je kunt je alvast opgeven, data volgen snel!

Taal: Nederlands.
Lokatie & Datum: in Nederland & nader te bepalen.
Duur: twee dagen.
Aantal deelnemers: min. 5 en max. 15
Prijs: € 895, - per persoon (inclusief officieel Lateraal Denken De Bono werkboek, lunch, snacks en drinken)*.
Trainer: Rex Bierlaagh. Oprichter TWNQL.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Functie (verplicht)

We gebruiken uw gegevens om u te informeren over deze training (privacyverklaring).

*De factuur wordt gestuurd zodra de training bevestigd is. Annulering: twee weken van te voren 50% terugbetaling. Annulering korter dan twee weken betekent geen terugbetaling. Prijzen zijn exclusief BTW.

Succesvol Brainstormen? Check de tips en doe de test.