Ruimte maken voor vernieuwing

door | nov 12, 2018 | Blog, Vlog | 0 Reacties

Hoe kan ik ruimte maken voor vernieuwing terwijl ik de bestaande business gewoon door laat gaan?

Een uitdagend vraagstuk. Hier bestaan geen kant en klare recepten voor. Aan de ene kant wil je de bestaande business – daar waar je nu je centen mee verdiend – goed bijhouden en zelfs versterken. En toch, als je alleen maar aandacht hebt voor de bestaande business gaat de organisatie stil staan. Aan de andere kant weet je dat je aandacht moeten besteden aan structurele vernieuwing. Dat is waar de toekomstige omzet vandaan komt. Een onderdeel van het antwoord is dan ook dat je je organisatie inricht op structurele vernieuwing. Niet ad hoc en eenmalig, maar continue.

Ben je benieuwd hoe je organisatie er voor staat als het over innovatie gaat? Doe de innovatie APK!

In de video hiernaast leg ik uit hoe ik ruimte maak voor vernieuwing in mijn eigen bedrijf zonder mijn bestaande buisiness te blokkeren.

Klaar om te innoveren? Doe de innovatie APK.

Succesvol Brainstormen? Check de tips en doe de test.