Een vrijblijvend InnovatieGroeigesprek

Sneller en goedkoper groeien in impact en omzet

In 6 maanden 4 nieuwe onderscheidende producten en diensten

 • Wil jij sneller en goedkoper groeien in impact en omzet? 
 • Wil jij nieuwe omzet genereren met nieuwe onderscheidend producten en diensten? 
 • Wil jij het creërend potentieel in je organisatie aanwakkeren?
 • Wil jij sneller nieuwe kansen ontdekken en testen in de markt?  
 • Wil jij risicomijdend gedrag omzetten in intern ondernemend gedrag en denken in kansen?
 • Wil jij samen met klanten innoveren en echte partnerschappen aangaan?
 • Wil jij leider in de markt worden en blijven?

Het geheim van succesvolle innovatie

Wacht niet met het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten tot er betere tijden aankomen. Er komen geen betere tijden. Vandaag is de beste dag om te beginnen. Concurrenten staan niet stil en komen steeds vaker uit onverwachte hoek. Zij halen nieuwe klanten binnen en verveelvoudigen hun omzet. Dit gaat ten koste van de omzet, imago en marktleiderschap van jouw organisatie.

Welke grote stap maakt dat jij samen met je innovatie-projectteam op een snelle en gestructureerde manier kansen in de markt ontdekt, daar succesvolle nieuwe producten en diensten van maakt, met behoud van balans tussen bestaande en nieuwe business? Zodanig dat teamleden en jijzelf blijvend energie krijgen van innovatie.

 

Sneller succesvolle nieuwe producten of diensten lanceren

Klinkt dit ver weg? Ook voor jou en je organisatie liggen de mogelijkheden dichterbij dan je denkt. Ik heb hiermee al vele innovatieprofessionals en organisaties mogen helpen. Zij hebben geleerd welke processtappen ze wanneer kunnen nemen én welk gedrag er nodig is om succesvol te innoveren. Het allerbelangrijkste is de ontdekking dat ze zelf actief en krachtig regie kunnen voeren over het innovatieproces en de bijbehorende juiste mindset.

Krachtige regievoering op innovatie zorgt ervoor dat je aan de top van de markt mee doet en sneller en goedkoper groeit in impact en omzet. Verder zorgt het er voor dat je nieuwe kansen sneller ontdekt en om zet naar nieuwe producten en diensten én risicomijdend gedrag om zet in structureel ondernemend gedrag en denken in kansen.

Graag verken ik in een persoonlijk InnovatieGroeigesprek welke innovatiegroeikansen er liggen voor jou en je organisatie zodat ook jij sneller en goedkoper kunt groeien in impact en omzet. Tevens ontdek je in dit gesprek: 

 • Welke 3 kritische succesfactoren nodig zijn om snel en succesvol te innoveren. 
 • Wat de belangrijkste valkuil is en hoe je deze vandaag nog om kunt zetten in kansen. 
 • Welke stap je vandaag nog kunt zetten om in 6 maanden 4 nieuwe onderscheidende producten en diensten in de markt te zetten. 
 • Welke strategie ervoor zorgt dat jij blijvend en aan de lopende band tot nieuwe onderscheidende ideeën komt. 

Als gecertificeerd Creatief Denk- , Verander- en Innovatie trainer én coach, met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ‘hands-on’ verander-, strategie- en innovatiemanagement, heb ik al vele organisaties geholpen om binnen korte tijd succesvolle nieuwe concepten, producten en diensten te bedenken, ontwikkelen en succesvol in de markt te zetten.  

Het innovatieGroeigesprek is zeer geschikt voor jou, als: 

 • Je een ondernemer, projectleider, directeur, (business unit) manager bent met eindverantwoordelijkheid voor innovatie. 
 • Je een ambitieuze leider met visie bent die durft te investeren in zichzelf en de organisatie. 
 • Je groeiambities door het dak gaan en jij al jaren droomt om aan de top van de markt te opereren.
 • Je enorm blij wordt van het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en snapt dat dit nodig is in deze snel veranderde maatschappij.
 • Klanten én medewerkers voor jou op nummer 1 staan. 

Plan vrijblijvend een InnovatieGroeigesprek in.

Een InnovatieGroeigesprek aanvragen is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Vul hieronder je gegevens in, en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.