Over ons

Get twinkled

De TWNQL factor

TWNQL helpt vernieuwen. Vernieuwing brengt positieve energie met zich mee, nieuwe bezieling en plezier. Hierdoor komt de lach in de ogen van een organisatie terug. Dit noem ik de TWNQL factor. Mijn naam is Rex Bierlaagh, de oprichter van TWNQL.

Nieuwe energie door vernieuwing

Met oog voor mensen en merken breng ik nieuwe energie door vernieuwing van producten en diensten tot stand. Vernieuwen in de breedste zin van het woord: eerst terug naar de kern (waarom doe ik en mijn organisatie wat we doen?), daarna ideeën bedenken, ze uitwerken en begeleiden in de uitvoering. En dit allemaal met een duidelijk resultaat op de horizon.

Creatief denken

TWNQL specialiseert zich in ideegeneratie: het startpunt van elke vernieuwing.
TWNQL vult dat in door bedrijven te helpen creatief te denken en daarmee nieuwe producten en diensten te bedenken. Daarnaast helpt TWNQL met de keuze uit alle goede ideeën, de doorvertaling naar de producten en diensten en het vraagstuk hoe je innovatie kunt organiseren.

Persoonlijke aanpak

Onderscheidend vermogen van TWNQL ligt in de persoonlijke aanpak. Niet direct het proces en de cijfers induiken. Maar eerst inzoomen op jou (de persoon) en het team. Waarom wil je vernieuwen, wat is het doel eigenlijk?
En is er voldoende overtuiging, bevlogenheid en bezieling om dit proces ook daadwerkelijk tot een goed einde te brengen. Pas als dat allemaal helder is gaan we samen verder met je innovatiewens.

Resultaatgericht innoveren

Verder onderscheid TWNQL zich door de focus op het beginstadium van innovatie: voorwaarden scheppen voor duurzame innovatie, trendinterpretatie, ideegeneratie. En als derde op het faciliteren van de stappen daarna: organiseren en implementeren van de actiestappen om tot een goede nieuwe dienst of product te komen.

Ik werk vanuit de volgende kernwaarden:

  • Gedrevenheid
  • Integriteit
  • Betrokkenheid
  • Nieuwsgierigheid
  • Creativiteit
  • Resultaatgerichtheid

Partners

Rex Bierlaagh

Rex Bierlaagh

Ruime ervaring op het gebied van ‘hands-on’ Innovatie Management, product -,  dienstontwikkeling en teams opbouwen door middel van o.a. Design Thinking. Passie voor creatief denken. Eén idee, is geen idee, en hoe raarder het idee hoe meer kans op succes. Specialist op de aspecten “Inzicht krijgen”, “Tools & Technieken” en “de Mens”.

Juup de Kanter

Juup de Kanter

Met haar energie en enthousiasme helpt Juup organisaties bij het realiseren van impactvolle ontmoetingen en het behalen van hun doelstellingen door het inzetten van creativiteit. Mensen noemen haar enthousiast, sprankelend en vol ideeën. Als ervaren docent, inspirator, co-creator, trainer en facilitator in lateraal en creatief denken, wil zij mensen bewegen, ideeën genereren en hen vertrouwen geven in hun eigen creativiteit.
Zij krijgt twinkels in haar ogen als mensen trots en vol vertrouwen hun eigen ideeën presenteren.

Hét twinkelmoment in mijn (professionele) leven had ik toen de grondlegger van het laterale denken Edward De Bono één-op-één met mij één van zijn beroemde methodes ‘willekeurig startpunt’ toepaste.

Thomas Platzer

Thomas Platzer

Als business designer, procesbegeleider en trainer help ik individuele professionals en multidisciplinaire teams om van innovatie een werkwoord te maken. Ik werk sinds 2008 als zelfstandig ondernemer en heb voor meer dan 10.000 professionals innovatie workshops, trainingen, coaching en brainstormsessies verzorgd.

Mijn credo: “creativity is not a talent, it’s a strategy.”

Ik krijg twinkels in mijn ogen van de energie die los komt als medewerkers weer de ruimte krijgen om tijd te besteden aan innovatieve projecten.

Hugo Bakkenist

Hugo Bakkenist

Hugo heeft jarenlang ervaring met en in de wereld van “lean” innovatie. De mens staat centraal, hij is dan ook een ervaren teamcoach.
Hij heeft een holistische blik op de materie, van innovatie-strategie, coachen van team tot het faciliteren van workshops en geven van training. “Ik krijg twinkels in mijn ogen als ik zie hoe snel teams tot geweldige resultaten kunnen komen”.

“Hét twinkelmoment in mijn, professionele leven, was de eerste InnoCation (Innovatie-vakantie) die ik heb georganiseerd. Met een fantastisch team, met plezier en ontspanning in één week tot concrete tastbare resultaten gekomen”.

Klaar om te innoveren? Doe de innovatie APK.

Succesvol Brainstormen? Check de tips en doe de test.