Over ons

Get twinkled

De TWNQL factor

TWNQL helpt vernieuwen. Vernieuwing brengt positieve energie met zich mee, nieuwe bezieling en plezier. Hierdoor komt de lach in de ogen van een organisatie terug. Dit noem ik de TWNQL factor. Mijn naam is Rex Bierlaagh, de oprichter van TWNQL.

Nieuwe energie door vernieuwing

Met oog voor mensen en merken breng ik nieuwe energie door vernieuwing van producten en diensten tot stand. Vernieuwen in de breedste zin van het woord: eerst terug naar de kern (waarom doe ik en mijn organisatie wat we doen?), daarna ideeën bedenken, ze uitwerken en begeleiden in de uitvoering. En dit allemaal met een duidelijk resultaat op de horizon.

Creatief denken

TWNQL specialiseert zich in ideegeneratie: het startpunt van elke vernieuwing.
TWNQL vult dat in door bedrijven te helpen creatief te denken en daarmee nieuwe producten en diensten te bedenken. Daarnaast helpt TWNQL met de keuze uit alle goede ideeën, de doorvertaling naar de producten en diensten en het vraagstuk hoe je innovatie kunt organiseren.

Persoonlijke aanpak

Onderscheidend vermogen van TWNQL ligt in de persoonlijke aanpak. Niet direct het proces en de cijfers induiken. Maar eerst inzoomen op jou (de persoon) en het team. Waarom wil je vernieuwen, wat is het doel eigenlijk?
En is er voldoende overtuiging, bevlogenheid en bezieling om dit proces ook daadwerkelijk tot een goed einde te brengen. Pas als dat allemaal helder is gaan we samen verder met je innovatiewens.

Resultaatgericht innoveren

Verder onderscheid TWNQL zich door de focus op het beginstadium van innovatie: voorwaarden scheppen voor duurzame innovatie, trendinterpretatie, ideegeneratie. En als derde op het faciliteren van de stappen daarna: organiseren en implementeren van de actiestappen om tot een goede nieuwe dienst of product te komen.

Ik werk vanuit de volgende kernwaarden:

  • Gedrevenheid
  • Integriteit
  • Betrokkenheid
  • Nieuwsgierigheid
  • Creativiteit
  • Resultaatgerichtheid

Meer informatie over Innovatiekracht en Zakelijke Creativiteit?

Klaar om te innoveren? Doe de innovatie APK.

Succesvol Brainstormen? Check de tips en doe de test.