Papa, waarom zijn de bananen krom?

door feb 3, 2022Vlog0 Reacties

Papa, waarom zijn de bananen krom? 

Nieuwsgierigheid is één van de belangrijkste vaardigheden bij innovatie. Zonder nieuwsgierigheid geen nieuwe producten en diensten.

Ik ben Rex Bierlaagh en ik help ambitieuze innovatieteams en innovatieprofessionals bij het bedenken van nieuwe, relevante en originele producten en diensten. En dat in de helft van de tijd. Via mijn REGIE Innovatie methode.

Papa, waarom zijn bananen krom? Dat is een heerlijke vraag. Kinderen zijn van nature gewoon enorm nieuwsgierig. Een mooi voorbeeld van nieuwsgierigheid en innovatie is het ontstaan van klittenband. Het zijn van die kleine balletjes die blijven hangen in je haren of de vacht van je hond. En met de vraag hoe kan het nou dat die klitten, die balletjes zo goed blijven hangen, is klittenband ontstaan.

Wil jij meer weten over nieuwsgierigheid en het bedenken van nieuwe, relevante en originele producten en diensten? Check dan mijn website!

Heb jij ook twinkels in je ogen gekregen na het kijken van deze video, kijk dan ook onze andere video’s. 

Abonneer je nu op ons Youtube kanaal zodat je geen video meer hoeft te missen.

Klaar om te innoveren?

Check in slechts 10 vragen het innovatiepotentieel van jouw organisatie en ontdek waar innovatiekansen liggen. Doe de Innovatie APK nu!

Succesvol Brainstormen? Check de tips en doe de test.