Zes Denkhoeden training

Oplossingsgericht vergaderen met ruimte voor creativiteit

De Bono

De Bono wordt beschouwd als een van de leidende autoriteiten op het gebied van creatief denken en innovatie. Hij is de bedenker en ontwikkelaar van onder andere de Zes Denkhoeden methode en de formele tools van Lateraal denken. Zijn methoden zijn aantrekkelijk omdat ze makkelijk te begrijpen, toe te passen en resultaatgericht zijn. Voor iedereen; elke laag in een organisatie. Ik ben een gecertificeerd Zes Denkhoeden trainer volgens de methode van De Bono. Dit betekent dat ik gebruik kan maken van alle officiële De Bono materialen.

Zes Denkhoeden

De vergadering loopt uit. De standpunten zijn bekend en worden eindeloos herhaald. De oplossing blijft buiten bereik, terwijl de gemoederen hoog oplopen. Met de De Bono-methode Zes Denkhoeden vallen dit soort situaties te doorbreken. Elkaar bevechten wordt samen dénken, discussie wordt synergie.

De methode maakt gebruik van zes fictieve, gekleurde hoeden. Ze verbeelden zes aspecten van een (denk)proces om tot oplossingen te komen. Door Zes Denkhoeden worden vergaderingen constructief, creatief en gestructureerd. Verschillen in cultuur en hiërarchie worden overbrugd, onderwerpen grondig verkend, veranderingen hanteerbaar en oplossingen innovatief en breed gedragen.

Tijdens de training leer je wat de waarde van elke hoed is en in welke volgorde je de hoeden het beste kunt hanteren. Denken is een vaardigheid, dus oefening baart kunst. De training is er dan ook op gericht om zo veel mogelijk met de hoeden, inclusief de blauwe ‘voorzittershoed’, te oefenen.

Je kunt je voor een Zes Denkhoeden training inschrijven, maar de training kan ook in company worden verzorgd. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Inschrijven Zes Denkhoeden training

Ik ben hard bezig met het plannen van de volgende training. Je kunt je alvast opgeven, data volgen snel!

Taal: Nederlands.
Lokatie & Datum: in Nederland & nader te bepalen.
Duur: een dag.
Aantal deelnemers: min. 5 en max. 15
Prijs: € 545, - per persoon (inclusief officieel Zes Denkhoeden De Bono werkboek, lunch, snacks en drinken)*.
Trainer: Rex Bierlaagh. Oprichter TWNQL.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Functie (verplicht)

We gebruiken uw gegevens om u te kunnen informeren over deze training (privacyverklaring).

*De factuur wordt gestuurd zodra de training bevestigd is. Annulering: twee weken van te voren 50% terugbetaling. Annulering korter dan twee weken betekent geen terugbetaling. Prijzen zijn exclusief BTW.

Klaar om te innoveren? Doe de innovatie APK.

Klaar om te innoveren? Doe de innovatie APK.